80s LOGO BG2

Succé på Instagram!!

Den 17 augusti 2015 var jag med om en dundersuccé på Instagram som sedan spred sig vidare till min Facebbok-sida.

Jag hade nämligen gjort ett blyertsporträtt av min favorit Makeupartist på Youtube, vilket var "Kandee Johnson".

Redan innan så visste jag att hon var väldigt uppmärksam på fans som gjorde bilder av henne, men jag ville göra något av henne för att hon är en så stor inspiration till mig och får mig alltid att bli varm inombords med sin jordnära attityd. :-D <3

SÅ som vanligt lade jag upp det färdiga resultatet på alla mina sociala medier ett att videoklippet laddats upp ordentligt på Youtube(jag filmar för det mesta mina teckningar).
DVS DeviantArt, Instagram, Youtube och självklart Facebook.

Efter någon timme då jag hade fullt upp med en saker hemma så gick jag in på Instagram och såg att hon hade kommenterat min bild!!!
Hon vart så glad över det färdiga resultatet och hade omedelbart delat den på sin egen Instagram och länkat till min Instagram.

Efter det så bara kom det bara nya händelser hela tiden på facebook att jag inte ens kunde hänga med allt som hände.
Jag kunde bara luta mig tillbaka och se hur flödet bara fortsatte uppdateras och gick från 69följare till 700 följare på bara nån timme!!!

Det var det mest spännande och roligaste som hänt mig på de sociala medierna hittills och det håller fortfarande på att bli mer.
SKa bli spännande att se var allt det här kommer att ta mig någonstans längre i framtiden. ;-)

Hon hade tom hittat inlägget jag gjort att teckningen på min facebook-sida och delat den på sin Facebook och samtidigt länkat till min Facebbok så där fick jag också mer gilla-markeringar.
Det kändes verkligen som en av de bästa dagarna i mitt liv!!! :-D

Jag har efter det gjort teckningar av två andra tjejer på Youtube(Madeyewlook & Nikkietutorials) som också håller på med make-up och har folk som försöker dela det vidare till de också(jag har självklart taggat de i bilderna för att de ska se teckningarna),
så nu är det bara att vänta och se när de kommer att hitta min teckning av de också. :-D

Tack så mycket Kandee!
<3

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer