80s LOGO BG2

Musik & TV-stjärnor!

Jag vet att det har varit ett tag sedan jag gjorde ett nytt inlägg på min hemsida och det är för att jag har varit så upptagen med min Facebbok-sida och att lägga upp nya videoklipp på Youtube.

Det blir så mycket så händer på de sidorna att jag tillslut glömmer bort att göra inläggen på hemsidan också.

Ni som följer min Facebook har redan sett allt som lagts upp och vad som har skett under de senaste veckorna(väldigt positiva saker måste jag säga!)

Men ni som inte har följt min Facebook får nu se lite som har skapats!


Jag har först gjort en blyertstavla av mina favorit DJ:s Avicii och Kygo.
De är väldigt unika i sina stilar och i sina remixer, men det roligaste är att den ena är från Sverige och den andra från Norge, dvs mina rötter! :-D

Jag ville då skapa ett coolt montage med båda två i samma bild och samtidigt få med deras flaggor i bakgrunden.

Den andra bilden var ett montage av min favorit TV-serie "Supernatural".

Jag ville göra ett mystiskt, spännande och lite läbbigt montage med båda huvudkaraktärerna Sam & Dean från TV-serien samt ha med deras vackra Chevrolet Impala som har en väldigt stor betydelse i serien.

Majoriteten i hela bilden var bara i svertvitt för att behålla den mystiska och lite av den ruggiga känslan/tonen, medans deras ögon var helt i färg(inte deras verkliga ögonfärg) för att få fram den övernaturliga känslan i bilden.

Det är inte så mycket bilder i själva montaget, men ändå har allt i bilden en stor betydelse och symboliserar vad serien handlar om, från de svarta siluetterna från alla trädgrenar till dimman/molnen som lyser upp under månens mystiska skepnad. :-D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer