80s LOGO BG2

Nu börjar det!


Var idag förbi Color Chaos Tattoo i Huddinge och hängde upp tavlorna som ska bla annat vara med under vernissaget, men de finns redan nu att beskåda i studion.
På bordet har jag ställt mina allra första egendesignade visitkort gjorda på VistaPrint
och de matchar perfekt med hemsidan, facebook-sidan och tatuerarstudion.

 De är alla Till Salu och går att köpa innan vernissaget den 28 maj, om ni inte hinner till vernissaget.
Jag kommer att komma förbi under månaden för att lämna mer saker som infoblad m.m.
Plus små teckningar för 500:-/st och skisser, så fort jag skaffat pärmar till de.
 

 

Såhär ser visitkorten ut på nära håll.
Det häftiga med korten är att de har en metallic-effekt i guld på företagsnamnet och mitt eget namn, samt metallic på loggan som skiftar i olika färger. ;-)

Det ser mer proffissionellt ut med ett egendesignat visitkort istället för ett simpelt utskrivet kort som sedan plastats in. 


Cribba som ansvarar över Color Chaos Tattoo fick en teckning idag av mig som hon kommer att ha hängandes i studion även efter vernissagets/galleriets slut.
Tavlan hon fick var av henne och hennes egen häst Nisse vilket gjorde det mer personligt istället för att få en redan färdig tavla gjord av mig. ;-)

Detta kommer att hända i studion den 28 maj:
"Vi kommer ha hemlig gäst och tattoos för 500 kr samt allt på väggarna kommer säljas till högstbjudande, Jennifer Yankee Carlsson priser o ev förbokningar eller önskejobb hittas info för i studion, vi kommer även sälja presentkort me twist o ha utlottning av presentkort för 2000 kr för alla som kommer o e me på en tävling ;-)

Utlottning av presentkort, flash tattoos på 500 kr! Hemlig gäst och tyst auktion, på alla tavlor i studion! Dessa hänger fr idag så kom in o spana på eran favourit redan nu! Förboka här e wn för titt! Hon tar även beställningar kontaktinfo o priser mm i studion!
/Cribba"

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer