80s LOGO BG2

Snart klar!

Har jobbat på som bara den de seanste veckorna nu med att få klart de sista bilderna till Stockholms Konstsalong.

Såg till att få alla teckningarna först skissade och sean fyllde jag i alla bilderna med kolpenna och svart bläck på alla svarta ytor, samtidigt som jag spelade in detta till videoklippen som ska upp på Youtube.

Dett har gjort att jag snabbare kan få alla bilder klara i hyffat god tid istället för att arbetade med en bild i taget.


Nedanför kan ni se hur bilderna såg ut efter att jag fyllt i alla detaljer med svart kol och bläck.

Efteråt började jag med att fylla i de sista detaljerna på bilderna, dvs alla områden i färg. Jag använde mig som vanligt av färgpennor och tusch för att få ett starkt kontrast mot det svarta detaljerna och har hittills hunnit bli klar med fyra av bilderna ovan.

Jag har bara tre bilder till att fylla i, vilket jag kommer att göra imorgon och sedan är alla bilder klara.

Jag kommer at ha tid kvar och kommer noga att ägna den tiden åt att göra en tavla till lotteriet som kommer att vara på vårsalongen.

Nedan kan ni se de senaste bilderna som har blivit klara. När alla bilder är samlade så är det lättare att se hur de passar in i samma tema med de starka färgerna och kontrastet mot det svarta :-D

Är ni nyfikna på att se dessa bilder ritade? Besök då min Youtube-sida för att se dessa bilder bli tillverkade. :-)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer