80s LOGO BG2

Neon & Höst!

Var borta i en vecka på ett ställe som inte hade något internet  samt att jag fyllde år för ett par dagar sedan, så detta är anledningen till att jag lägger upp nya inlägg nu. :-)

Jag håller fortfarande på att skapa nya verk till konstsalongen som kommer att vara i mars. Temat på bilderna kommer att mörker och ljus med en liten twist.
Motiven behöver inte höra till varandra men alla har någon färg som poppar fram och ett starkt kontrast mellan svart och vitt.

Ni kommer att se vad jag menar när ni ser bilderna som jag gjort hittills. Jag kommer också visa lite bilderna på arbetet jag gjorde under tiden jag var borta. :-)


Börjar här med min tredje bild till Stockholms Konstsalong som är av en katt med höstlöv. Löven och ögonen är i färg medans resten av kommer att vara svartvit. Bakgrunden kommer också att vara i färg och ha lite svarta toner i kolpenna på kanterna.


Har kommit en lite längre bit på teckningen. Börjar att fylla i bakgrunden med färg.
Alla färger fylls i först med färgpennor och sedan använde jag tuschpennor i samma färger för att ge färgerna ett starkare kontrast.

 


Hela bakgrunden är ifylld och jag la till lite detaljer med en vit bläckpenna för att få fram lite skärpa på detaljerna i bakgrunden.


Börjar att fylla i katten med kolpenna. Kommer att köra lager på lager för att få fram pälseffekten. Eftersom katten är i svartvitt så blir det ett starkare kontrast mot den färgglada bakgrunden, vilket gör att katten poppar fram mer. :-)

Börjar med ny teckning till Stockholms Konstsalong och det är också av en katt som har en massa ljusslingor kring sig.
De kommer lysa i starka neonfärger, vilket passar temat på de förra tavlorna.

Just nu har fyllt i hela bakgrunden med svart kolpenna och kommer fylla i lite svart på katten också. När alla svarta och grå partier är ifyllda, så kommer bli lättare att se ljusslingorna.

Både ljusslingorna och kattens ögon kommer att vara i starka och lysande neonfärger vilket ger ett häftigt kontrast mot den svarta bakgrunden.


Har fyllt i alla skuggor/svarta områden och ska börja med färgerna.

Autumn Cat Autumn Cat
Neon Cat Neon Cat

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer