80s LOGO BG2

Skärgårdsutställningen!

Är klar med min senaste beställning!
Men eftersom kunden ska ge den i julklapp så vill jag inte riskera att personen som ska få den råkar se den på mina sidor. Därför har jag inte gjort uppdateringar av den bilden.

Den 20/9 var jag med på Hundutställningen i Nynäshamn där jag sponsrade förstapristagarna!

VI var framme på Hundutställningen i Nynäshamns Brukshundsklubb vid ca kl halv nio och började att placera alla tavlor på ett bord.
Ville att så många tavlor som möjligt skulle få plats på bordet, men utan att se för packat ut. Jag ställde några av de stora tavlor på en del stolar då deras ramar skulle bara falla ihop på bordet.
Jag hade också med mig några målningar jag gjort tidigare för att visa folk som kom förbi, att jag inte bara gör tavlor i blyerts.

Vi blev tillslut klara vid ca kl halv tio(hade lite problem med bordet ett tag).
Hade bågra personer som hade redan varit förbi och tittat innan jag var helt klar med placeringarna.
Speakern hade t.o.m nämnt mig som sponsor ett antal gånger under förmiddagen så det var spännande att se vilka som skulle komma och titta!

 

 Efter ca 3 timmar på utställningen hade jag redan fått en hel del eventuella beställningar. Kanske en oljemålning på hästar kommer att få göras!
Efter utställningen var avklarad hade jag fått, som sagt, en hel del eventuella beställningar och många som definitivt kommer att göra en beställning.

Fick träffa en av pristagarna som var jättespänd över att få göra en beställning på sin hund!
Nu är det bara att vänta på svar och se vilka nya verk jag kommer att få skapa.
 
loading...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer