80s LOGO BG2

SM avklarad och nya beställningar ramlar in!

Innan SM hade jag en beställning men jag sa till kunden att jag inte kunde börja förrän efter SM. Men som jag lovat så började jag med bilden efter SM både med att skissa och fylla i bilden.

Jag hade gjort bildmontage i photoshop innan SM eftersom det inte tog så lång tid att experimentera med bilderna.
Kunden hade redan bestämt sig hur bilderna skulle vara placerade, så detta gjorde att det gick snabbare för mig att skapa bildmontaget.

Många hundmänniskor har blivit väldigt intresserade av att få sin hund/hundar ritade och eftersom många kan få beslutsångest om vilken bild de vill ha ritad, så tycker de om att få ett bildmontage istället. Detta kan ge ett mer personligt porträtt av sin hund där man kan visa lite olika bilder som är tex kopplat till den aktiviteten som de har med sin hund.
Photoshop-bilden Photoshop-bilden
Denna kund ville ha ett bildmontage/collage av sina fem hundar där alla har olika aktiviteter som de håller på med(rallyrunda, slalom, utställningsbild, Kunden tyckte att det var fint om bilden av henne och hennes hund med rosetten var i mitten och de andra bilderna runt omkring.

Jag tittade på bilderna som skulle vara runt omkring henne och hennes hund. Alla hundarna var vända åt ett viss håll som gjorde det lätt för mig att placerade de på de olika hörnet av bilden.

Jag gjorde att hon själv var placerad längst ner i mitten istället för att vara helt i mitten av bilden.
Detta gjorde att det såg ut som hon stack ut från bilden i lite av en 3D känsla och hennes hundar var runt henne i bakgrunden.
Detta gav bilden lite av en berättelse/historia.

Jag började med att skissa upp bakgrunden först med alla hundarna runt omkring. Jag skissade sist upp henne med sin hund.
Efter skissen var klar så följde jag samma steg som jag skissat upp bilden och började då att fylla i bakgrunden först och sist henne.
Bakgrunden var nämligen ljusare och behövde inte lika mycket kontrast som hon skulle ha, dvs från vitt till kolsvart.

På bildspelet kan ni tydligare se processen av teckningen och det färdiga resultatet. :-)

loading...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer