80s LOGO BG2

Hur det gick på SM!

Har hänt ganska mycket saker efter SM vilket ni som följer mig på facebook har fått se. Men jag ville göra ett inlägg om hur det gick på SM under förberedelserna och dagarna jag stod som utställare.

 

På fredagen började jag med förberedelserna inför SM. Vi hade förberett de viktigaste sakerna dagarna innan, men under fredagen var det bara småsaker kvar.
Vi skulle till Nynäshamn och fixa iordning våran plats på SM med bord, paviljong m.m.
På bilden håller jag på med presentkorten och vi skrev också ut de nya visitkorten jag gjort.

Vi packade sen de allra sista grejerna som vi behövde ha med oss till SM. Det var en den del saker man behövde tänka på att ha med sig då man ska sova över i två nätter i tält.

När vi var klara med att sätta upptält och göra iordning min plats på SM så var det dags för "fest".
De hade som en liten pubkväll som kallades för "After dog" där man fick mat och dricka.
Vi var ganska slut eftersom vi hade varit uppe i varv hela dagen från tidigt på morgonen. Detta syns ganska tydligt på bilden. :-P


 

Första dagen på SM var det dags att sätta upp tavlorna och dekorera min plats. Jag hade lagt tavlorna i en sopsäck för att skydda de från fukt under natten. Vi hade vår campingplats en bra bit ifrån utställningsplatserna, så istället för att släpa tavlorna fram och tillbaka, så la vi de i en sopsäck.
loading...


Redan första dagen på SM hade jag omkring 30 stycken intresserade kunder och många hade redan idéer om vad de vill ha ritat!

När första dagen på Hund SM var avklarad så satt jag och kelade med Anettes hundar. Okey(som jag hade ritat av från en av bilderna till SM) är en riktig knähund och Dido känner sig lite utanför.
<3

 

loading...
Andra dagen på SM.
Som jag nämnde så fick jag omkring 30 beställningar första dagen, varav 20st var säkra på vad de vill ha!
Jag gjorde en lite annorlunda uppsättning av tavlorna den andra dagen, samt att jag har flyttat fram bordet lite mer så fler folk kanske vågar gå fram och titta.

En del visste inte att jag hade tavlor på andra sidan bordet så den andra dagen flyttade jag fram tavlorna istället.

När SM var avklarad hade jag fått omkring 40 beställningar plus en massa personer som tog visitkort! Ska bli spännande att se när de hör av sig!

Nedan kan ni se lite bilder från SM tävlingarna, samt att jag hade en nyfiken gräshoppa plus en jättesöt schäfer i närheten av min utställningsplats.

 
loading...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer