80s LOGO BG2

Facebook & Instagram!!

Jah har skaffat en egen Facebook-sida och ett Instagram konto som kan göra att jag kan breda ut mig mer och upptäckas att fler folk. Facebook vet jag är väldigt populärt bland alla åldrar och kan då få en bred åldersgrupp som kan följa mina sidor. På Instagram har jag fått höra att det många som uppskattar handgjorda konstverk så där kan jag nå ut till mer konstintresserade personer då man alltid taggar bilderna.

På deviantArt kan man också träffa konstintresserade personer, men på Instagram kan man nå ut till dessa personer mycket smidigare.

På Facebook-sidan kommer det ske mer uppdateringar med bilder och info saker som kommer att ske i den närmaste framtiden samt nya arbeten på gång. Precis som jag uppdaterar på den här sidan, men det kommer att bli lättare att lägga upp mer inlägg och bilder, samt att folk som gillat min sida kan snabbt få uppdateringar när jag gjort något nytt inlägg. ;-) 

På Instagram kan jag lägga upp bilder mycket oftare då jag ofta tar bilder mobilen och istället för att ladda upp bilderna på datorn, så kan jag lägga upp de direkt från mobilen till Instagram.

Här har ni länken till min facebook-sida: https://www.facebook.com/Yankeestyle94

Här har ni mitt Instagram: Yankeestyle94

//Jennifer :-D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer