80s LOGO BG2

Nya verk och Beställningar på gång

Har varit i Göteborg de senaste dagarna och sedan haft sista helgen på Botkyrka Marknad, så jag har haft fullt upp i flera dagar. Jag fick ett antal fina bilder i Göteborg som skulle vara jättefina att rita av. Jag skulle vilja börja ta egna foton som jag vill rita av, vilket gör tavlorna mer personliga då jag själv har tagit fotona.

Jag hade också min sista helg på Botkyrka Marknad och fick då två nya beställningar. Den ena beställningen ska inte vara klar förrän i slutet av Augusti, så jag behöver inte känna någon stress. Jag arbetade i varje fall med den ena beställningen under Söndag-Tisdag vilket är en ny beställning från en före detta kund.
loading...

Nedan kan ni se bilder som jag planerat att rita efter jag är klar med mina beställningar och teckningarna till SM. Den sista bilden är gjord i photoshop vilket är av min favoritserie som jag tittar på just nu, vilket är Supernatural.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer