80s LOGO BG2

Sponsor till SM!

Jag kommer att få vara med på Hund SM i Augusti!
Jag hade nämligen tänkt att stå där och visa upp mina tavlor, särskilt de på djur då särskilt hundmänniskor älskar att få sitt djur tecknat.

Men eftersom det kostar 400:-/kvm att stå där, så skickade jag ett mejl och frågade ifall jag istället kunde sponsra med priser till tävlingarna. Jag skickade också bilder på verk jag gjort på olika djur.

De svarade direkt och var helt förtjusta över mina verk och ville jättegärna att jag skulle få vara med och sponsra med vinster.
De ville tom att mina vinster skulle ges till varje person som vann första pris!
De frågade hur stor yta jag ville ha och eftersom vinsterna sammanlagt blir en summa på 5000:-, så ville jag ha en yta på 12kvm.

Först hade jag tänkt att varje vinnare skulle på en tavla av mig, men det är inte särskilt kul om man vinner en tavla av en Schäfer när de själva kanske har en Golden Retriever. Så jag tänkte istället ge varje vinnare ett presentkort på 1000:-, vilket är summan för ett A4. Då kan de få göra en egen beställning.

Jag kommer också att stå där och visa upp gamla verk jag gjort.
Där kommer jag att kunna ta emot beställningar, samt träffa en massa trevligt folk. Det kommer att vara omkring 10 000 personer där, så någon kommer säkert att ta en beställning. ;-)


 

Bildmontage 1 förslag Bildmontage 1 förslag

Jag håller just nu på att göra två nya verk som ska vara med på SM som är relaterat till hundar. En bekant till mig hade nämligen tipsat om att sponsra till SM, samt att hon tänkte lägga upp dessa verk jag håller på med på hennes hemsida.
 

Bildmontage 2 förslag Bildmontage 2 förslag
Hon ville nämligen nämligen ha två bildmontage, en på sig själv med sin bordercollie och den andra på hennes sambo med sin dobermann.

Hon gav mig några bilder samt rita upp på några utskrifter hur hon ville ha bilderna.
Bildmontage 1 Bildmontage 1
Jag gjorde bildmontagen efter de förslag jag fått med hjälp av photoshop och visade sedan resultaten.
Hon blev jättenöjd med bilderna jag hade gjort, så nu är det bara för mig att börja skissa.


 
Bildmontage 2 Bildmontage 2
Det är inte förrän i slutet av Augusti som SM är, så jag har tid att arbeta med dessa bilder. Men kommer det en beställning under tiden så arbetar jag med den och fortsätter sedan med bildmontagen.
Jag får nämligen inte betalt få bildmontagen då de är till för reklam, men förhoppningsvis kommer många att bli intresserade när de ser bilderna. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer