80s LOGO BG2

Skisser till Tatueringar

Idéer till tatueringar Idéer till tatueringar
Många av er kanske inte redan vet detta, men jag håller också på med att skissa tatueringar.
Jag tatuerar inte själv, men jag har haft folk som beställt en skiss till en tatuering som de sedan tagit med sig till en tatuerarstudio.

Just nu sitter jag och skissar på lite olika roliga tatueringar på skoj, men också för att visa en del som kommer förbi på mina utställningar att jag inte bara gör teckningar.
Det är nämligen så populärt med att folk tatuerar sig och ifall de hittar någon som kan skissa en tatuering så blir många av de väldigt nyfikna.

På bilden ovan så har jag gjort exempel/idéer till mina nya tatueringsskisser.
Jag ville välja ett ämne att börja och valde då stjärntecknena. Bilden är uppdelad efter varje månad som har ett stjärntecken(detta varierar beroende på hur tidigt/sent på månaden man fyller år). Jag har då lagt till små figurer som är typiskt för varje stjärntecken tex en kräfta för kräftan, en oxe för oxen osv.
Jag kollade också upp symbolen för varje stjärntecken, samt hur själva stjärnbilden för dessa stjärntecken ser ut.
Det finns också en sten för varje månad som tex kräftan har månsten, vattumannen har granat.
Stenarna är till ifyllningen av färg på tatueringarna, men eftersom detta varierar beroende på hur tidigt/sent på månaden man fyller år så tänkte jag göra några exempel i photoshop.

 

För att få in alla förslagen/idéerna som jag hade i bilden ovan, så bestämde jag mig för att göra en unik fjäril för varje månad.

Fjärilar är något jag jag alltid brukade skissa upp som tatueringar på fritiden eller när jag skissade tatueringar på mig själv.
Jag känner att fjärilsvingar kan man komma undan med hur man än vill och bara låta fantasin flöda. 

Som ni ser på bilden så har jag skissat upp varje stjärnteckens fjäril med en vinge. Har jag en vinge gjord så behöver man bara göra en till exakt likadan vinge åt motsatt håll. 
Nu vart vingarna för stora på skisspappret så jag fick inte plats med att göra en likadan på andra sidan av fjärilarna, men detta kunde jag lätt fixa i photoshop ändå.

Jag började iallafall med att skissa upp varje vinge i blyerts och fyllde sedan i de med svart tusch.
Detta gav fjärilarna lite av en grafisk design/mönster som både ser häftigt med eller utan färg.
Jag skannade sedan in de "färdiga" fjärilarna och arbetade med bilderna i photoshop så de fick sina andra vingar och såg då ut unika fjärilar.

 

Här kan ni se varje fjäril baserade på stjärntecknena utan någon ifyllning av färg. Alla är unika på sitt sätt då mycket är baserat på deras symbol, stjärnbild och figur.

Jag har skrivit ner de engelska namnen på varje Stjärntecken Fjäril eller "Zodiac Butterfly", men de är i samma ordning som bilden längst upp visar dvs från vattumannen till stenbocken.

I själva ifyllningen av dessa bilder så kommer behålla prickarna vita som ska föreställa stjärnbilderna.

Men detta kommer ni få se i ett inlägg längre fram :-)

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer