80s LOGO BG2

Lite segt!

Det senaste två veckorna har varit sååå sega! För två veckor sedan var det nästan sommarvärme och inga moln. Men som vanligt vid Valborg så blev det väldigt grått och började regna. Det höll sig så här i två hela veckor och man kände inte för att göra någonting!
Samt att jag blev jätteförkyld så jag kunde inte fortsätta med min träning, både kondition och styrka(vilket jag kommer troligtvis göra mer uppdateringar om senare).

Men jag har åtminstone fått en del beställningar att spendera de här tråkiga och deprimerande dagarna på.
Beställningen som jag skrev om i förra inlägget var en av de som jag arbetade med, men jag fick också en till beställing för några dagar sedan.

Bilden ni ser ovan är originalbilden som kunden ville ha ritad. Det var på hennes hund Rufus, som är en Golden Retriever och han ska fylla ett år.
Hon ville att det skulle var mer fokus på hundens ansiktsuttryck, så jag beskärde ner den samt att jag gjorde bakgrunden och en del saker i omgivningen ur fokus.

Jag började skissa på bilden i måndags och gjorde "poleringen" i tisdags och blev då klar med teckningen på bara några timmar.
Jag har hört av mig till kunden och hon verkar väldigt nyfiken och glad över att få det färdiga resultatet.

 

loading...
Här är det färdiga resultatet!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer