80s LOGO BG2

Viking beställning!

Min pappa ville köpa en teckning av mig på en svensk viking med en stridsyxa och en sliten flagga, samt i bakgrunden ville han ha ett slagfält.
Så jag letade runt på internet efter några bilder för att få lite inspiration om hur jag skulle skapa denna teckning som till exempel: slitna flaggor, viking-utrustning, stora fält, berg och många fler.
Han ville också ha en text på ritningen som säger: "Siste svensken tar flaggan med sig"

Det photoshoppade resultatet Det photoshoppade resultatet

Jag gjorde ritningen i photoshop så han kunde se ett exempel på hur ritningen skulle kunna se ut. Jag gjorde också en text på stridsyxan i runskrift som säger: "Denna teckning gjordes av Jennifer Carlsson till sin far Mats Carlsson April 2014".
Om du tittar på denna ritning i full storlek kan du se runskriften.  :D

Han älskade den photoshoppade versionen så jag började rita.
Det tog mig runt 9 timmar att rita skissen, vilket är vad jag tycker tar längst tid att skapa.

loading...

Jag gillar verkligen hur resultatet blev och min pappa älskade ritningen när han fick det.
: D :)

Tid: 15 timmar
Verktyg: 2H-8B blyerts, 0,3 mm-0, 7 mm stiftpenna, linjal, knådgummi, suddgummi, stompar och sämskskinn för skuggor/toner
Papper: 250g/m2 Canson Bristol A3

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer