80s LOGO BG2

Ännu flera beställningar på ingång!

Fick en ny beställning för mindre än en vecka sedan av en kund som ville ha tre personer i en och samma bild.

Kunden gav mig förslag och lite av sina idéer om hur de ville ha bilden upplagd.  Jag fick då lite av en uppfattning om hur bilden skulle bli(exemplet från kunden ser ni på bilden ovan), men jag bad kunden att skicka kopior på originalbilderna till mig.

 
Jag ville nämligen ha originalen så jag kunde beskära de så mycket som jag tyckte behövdes.
Av den information jag fick från kunden, så skapade jag ett exempel av bilden i photoshop för att se om det var såhär kunden ville ha det. Ville nämligen ha klartecken att det var bara att börja rita.
När kunde fick se exemplet så verkade exemplet precis som de ville ha det, så det var bara för mig att börja med skapandet.


Eftersom beställningen var i A4 så visste jag att detta projekt inte skulle ta mig lång tid att skapa, varken skissandet eller "poleringen".

Det var inte så mycket svåra detaljer och det mesta av bilden var i ljusa, mjuka toner.

Men eftersom den var ganska ljus så fick jag inte riktigt med alla detaljer när det färdiga resultatet skulle skannas.
Jag gjorde en del justeringar i photoshop, men den skannade bilden kommer aldrig ge originalet någon rättvisa (vilket jag aldrig tycker att de skanna bilderna gör).
Men ni får åtminstone se på ett ungefär hur resultatet blev. :-)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer