80s LOGO BG2

Födelsedag och nya verk

Fyllde den 30 januari äntligen 20år. Fick då en stor koffert med Union Jack mönster vilket var perfekt för mig som älskar temat New England. Men vad som var perfekt för mig var att få egna pengar så jag kan köpa sånt som jag själv behöver. Det är väldigt svårt att önska sig saker när man blivit äldre. Själv brukar jag inte ha något behov av nya saker om jag inte behöver nya material till konstverken. Men förra året önskade jag mig en cool Western skjorta som den Mark Knopfler hade på Live Aid 1985.

Men det var väldigt svårt för mina föräldrar att hitta en liknande skjorta och det var svårt för mig att hitta den under tiden efter min fördelsedag.
Så jag gjorde så att jag köpte en liknande skjorta i bara svart med vita detaljer som den Mark hade. Sedan köpte jag vitt och rött tyg som jag sydde fast på den svarta skjortan. Western skjortan fanns att köpa på Western Store, som var en western butik bredvid där jag hade galleriet, vilket var perfekt! :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

loading...


Som stöd när jag skulle göra om skjortan, så photoshoppade jag en bild från Western Store's hemsida som var av just den svarta skjortan och gjorde då den lik Mark's skjorta.(detta syns i bildspelet ovan)

Originalskjortan hade väldigt många knappar men få där man knäppte ärmarna.  Så jag plockade bort de främre knapparna som inte behövdes och satte istället de på ärmarna. I den photoshoppade bilden/originalet kan ni se vilka knappar jag pratar om. Längre fram i bildspelet så ser ni hur jag satte dit knapparna på ärmarna.

Hela processen var väldigt enkel, men det vara bara måtten när jag skulle klippa tyget samt tiden det tog att sy fast allt som var ansträngande.
Men eftersom jag hade riktigt bra referensbilder på hur resultatet skulle bli i jämförelse med hur originalskjortan såg ut, så kunde jag arbeta snabbt.