80s LOGO BG2

Dag 2

 
 Idag var det inte lika mycket fart som dagen innan. Rättare sagt, det var ingen fart alls. Visst såg man folk som gick förbi, men det var sällan någon gick fram och tittade in i skyltfönstret eller klev in. Kan vara att det också är måndag så många vill nog bara åka hem efter jobbet.
 

Efter 3 timmar började det kännas tråkigt att sitta själv i galleriet och att ingen klev in. Så jag bestämde mig istället för att gå och studera de små gatorna i Gamla Stan med de häftiga byggnaderna och gränderna. Spenderade också lite tid i butiken bredvid mig vilket är Western Store som är min favoritbutik i Gamla Stan.
Det finns inte så mycket mer att tillägga från denna dag. Förhoppningsvis blir det bättre imorgon.

 

 Jag hade åtminstone ett nytt verk att fortsätta arbeta med så jag kunde få tiden att gå mycket fortare .
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer