80s LOGO BG2

Dag 1

Spenderade min första dag på mitt vernissage själv efter premiären.
Öppnade galleriet kl 12.00 och innan jag visste ordet av så var det redan folk som började stiga in för att kolla på verken.
Det var överraskande, men samtidigt underlättade då jag fick vänja mig vid hur jag skulle bemöta besökarna, eftersom jag inte haft vernissage förut.

Redan efter ca 40min hade jag haft över 10 pers som blivit intresserade av att beställa och fått med sig visitkort.
Det var riktigt trevliga personer och roliga vilket fick mig att känna mig mer bekväm att träffa nytt folk. Jag kunde också få vara mig själv vilket också underlättade.
De som klev in och beundrade verken tyckte jättemycket om det jag skapat och fattade intresse direkt.

Folk klev in under ca två timmar och sedan blev det mer lugnt. Efter kl 2 var det inte så mycket fler personer som klev in, men väldigt många stannade och tittade in genom skyltfönstret och jag kunde höra hur de beundrade mina verk.
Eftersom det var lugnt, så spenderade jag för mesta av tiden och fortsatte skapa ett nytt verk, vilket många gillade att se mig göra eftersom de fick sig en syn på hur jag arbetar.
Nytt verk på gång


Jag bjöd också på fika för de som ville ha eftersom en del stannade lite längre när de ville prata om verken eller ställa frågor osv.

Nu är i varje fall dag ett av vernissaget avklarad. Kände mig ganska slut när jag kom hem. Troligtvis då det varit mycket de senaste dagarna då det blivit mycket förberedande och lite sömn. Men idag ska jag se till att sova ut så jag är piggare imorgon då galleriet kommer att vara öppet 12-18.
Fast känslan av att vara i mitt egna galleri med mina egna verk är det som blir uppmuntrande, samt att folk kommer in och beundras. :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer