80s LOGO BG2

Premiären!!!

Här var det äntligen dags för premiären av mitt vernissage. Det blev en massa slit dagen innan och idag fick man se till att få med sig all dricka och enklare förtäring som gästerna skulle bli bjudna på. Eftersom jag hade redan så mycket annat att tänka på innan gästerna kom, så kände jag mig inte riktigt nervös över att det skulle komma en hel de l. Sen så var det också familj och vänner som var inbjudna, så jag kä nde de som kom. Detta gjorde det betydligt mindre nervöst. Men självklart kändes det spännande över att få mycket folk som skulle komma förbi och titta på mina verk. :DKlockan börjar närma sig 15.00 och fler och fler gäster börjar att dyka till mitt galleri där de fick en varm hälsning att känna sig välkomna. Många började att beundra mina verk och alla, inklusive mig själv, hade riktigt trevligt denna kväll. Här kan ni få se bilder från denna minnesvärda kväll från mitt första vernissage. :DNär väl alla gästerna hade gått så var det dags att börja städa...här ser ni hur det ser ut innan vi börjar städa. :P


Och här är slutresultatet efter ca en timmes städning...

loading...


Premiären är nu avklarad vilket var den dagen vi verkligen behövde planera en massa. Nu kan jag ta det lugnt de andra dagarna av vernissaget, där jag kommer att sitta i galleriet själv och låta de som vill, komma in och ta sig en titt. Ska bli intressant att se vilka personer det kan vara... :DGoodbye Buddies! See you tomorrow! :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv