80s LOGO BG2

Inför vernissage - Taveluppsättning och inredning 24/1

Under fredagen den 24/1 var det dags att fylla den tomma gallerilokalen med alla mina konstverk. Vi var i Gamla Stan vid kl 10.00 på morgonen och höll på i ca 3 timmar med taveluppsättning och inredning samt dekor. Det blev en del slit och tänkande men slutresultatet blev riktigt lyckat.
På denna bild håller jag på att lägga upp alla bilder i de grupper de ska hänga i på väggarna.
Här håller jag i den photoshoppade miniatyren Här håller jag i den photoshoppade miniatyren
På denna bild kan ni se en miniatyr jag gjort i photoshop där jag bestämt hur tavlorna ska sitta på väggarna vilket underlättade det för oss när vi skulle sätta upp spikarna. Eftersom jag hade måtten på väggarnas bredd och höjd, så var det bara att utgå från de i photoshop. Det var en stor process i sig att göra en miniatyr i photoshop med de extakta måtten på tavlorna med sina ramar på, samt att krokarna som ska hålla tavlorna uppe sitter några cm från ramens kant. Men eftersom jag gjorde allt detta jobb i photoshop så var det bara att börja spika.


Nu är alla tavlor sorterade och det är bara dags att börja spika upp de. :D

Här är allting sorterat men väggarna är fortfarande tomma så ni kan se hur galleriet såg ut innan tavlarna är uppe. Ni kan också se hur min affisch till trotoarprataren blev. Gjorde den också i photoshop och tog inspiration av hemsidans design. :)

Här är det dags för första spiken... :D


Första väggen är nu klar! Denna vägg är då uppdelad i två grupper. Den ena är Mark Knopfler/Dire Straits och den andra är med alla Manliga Kändisar som jag ritat. One down, two to go! :D

Vi valde att ta den minsta väggen sist som skulle ha alla djurtavlor, då vi fick ändra lite med uppsättningen av den väggen, då den var djupare på halva delen. Vi valde då att sätta upp min stora oljemålning på en häst där, vilket ni kommer få se längre ner. :D


Det blev en del slit och man fick tänka mycket, samt vara väldigt kreativ med att det vi satt upp skulle verka lockande och intressant för andra. Här kan ni få se de färdiga resultaten av galleriet med alla tavlor uppsatta samt dekor. :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv